Witamy w prawdziwej wolnej strefie motocyklowej.Tu porozmawiasz bez tematów tabu.Bez drwin i szyderstw,Nie dostaniesz bana za darmo.Nie musisz mieć określonego typu motocykla .Nie interesuje nas twój wiek ( tu po prostu jesteśmy kolegami),Masz prawko bądź też nie.Budujesz czy restaurujesz ?? Szukasz bądź masz motocykl.Na tym forum nikt Ci nie powie złego słowa na temat twojej koncepcji.Staramy się pomagać jak tylko możemy.Skąd jesteś?? Nie ważne, to jest miejsce właśnie dla Ciebie .Wszyscy są tu mile widziani i traktowani po przyjacielsku .Zapraszamy
Nie pije wódki ani wina ma se trzy motóry i rower ukraina!
No to ja się nazywam Paweł.M, pracuję jako mechanik samochodowy, mam prawie (ło kurwa) 20 lat!-łolaboga kiedy to minęło ??????? (inaczej: rocznik 94')
Od 3 sezonów dosiadam niebiańskiej Jawy czysta pindziesiąt TS a obecnie kupiłem Kawasaki Z750S 2006r. Zdjęcia podglądowe
Stan na dizś:
Po remoncie poprzedniej zimy:
A tu jakiś filmi z teraźniejszych modyfikacji czyli zamontowany zapłon sovek i prowizorycznie wydechy od mz. Na chwile obecną wydechy już są git i kopka też zrobiona http://www.youtube.com/watch?v=H4hu5zLg … e=youtu.be
Ostatnio edytowany przez Paweł.M (2014-01-26 19:33:24)