Witamy w prawdziwej wolnej strefie motocyklowej.Tu porozmawiasz bez tematów tabu.Bez drwin i szyderstw,Nie dostaniesz bana za darmo.Nie musisz mieć określonego typu motocykla .Nie interesuje nas twój wiek ( tu po prostu jesteśmy kolegami),Masz prawko bądź też nie.Budujesz czy restaurujesz ?? Szukasz bądź masz motocykl.Na tym forum nikt Ci nie powie złego słowa na temat twojej koncepcji.Staramy się pomagać jak tylko możemy.Skąd jesteś?? Nie ważne, to jest miejsce właśnie dla Ciebie .Wszyscy są tu mile widziani i traktowani po przyjacielsku .Zapraszamy
Witam chciałbym wam pokazać moją jawe,znalazłem ją w szopie pod Rzeszowem z przebiegiem 81km i zakochałem się,chodzi cud miód wymieniłem tylko aku bo był słaby i wężyk z filterkiem.Obecnie zimuje i ma nieco ponad 900km oceńcie sami
Mam na oku jeszcze Jawe 250 panelke z amperomierzem jak nowa ok 9000km od nowości,ale gość nie da jej ruszyć,więc czekam na czarną kostuche i wtedy podbije do wdowy
Wiesz wygląd czy się podoba czy nie,jest kwestią gustu
Czarna czy nie czarna,na kolorze się nie jeździ mi się podoba,innym nie musi
Dziecięca akcja bałwan
Który??Może tak chujowo wygląda,albo przez paste pare wgniotek jest na kominach,ale to przez miejsce gdzie stała na stolarni pod szmatami.Na żywo to się świecą jak psu jajca
Mały spontan.Test uchwytu do aparatu,aparat też trochę poleciał z głosem Postaram się nagrać coś lepszego w wolnej chwili
http://www.youtube.com/watch?v=67Z-bktnEwM